Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Toy Joy Sweet Sensation Anal Plug med Kugler

99,00 kr.

Det er det perfekte valg for elskere, der ønsker at eksperimentere med anal leg.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn “bagdørs”-stimulering!

Sweet Sensation er en analplug af høj kvalitet fra Anal Play-serien fra TOYJOY Classics. Det slanke design er kropssikkert og lavet af premium, soft touch silikone. Denne analplug giver fantastisk stimulering med 3 størrelser af perler, hvor perlerne gradvist øges i størrelse.

Det er det perfekte valg for elskere, der ønsker at eksperimentere med anal leg. Bare smør den med en god glidecreme, så er du klar til at starte dit behagelige eventyr.

Vi anbefaler, at du rengør dit produkt før og efter brug. Brug varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat. Se gerne vores udvalg af glidecreme og renseprodukter til rengøring af dit sexlegetøj.

Fantastiske Fordele: 

  • Behageligt materiale.
  • 3 størrelser af perler – så du kan tage det i dit tempo!
  • Kan bruges alene og/eller sammen med en partner.

Specifikationer

Mærke: ToyJoy
Farve: Sort
God til: Kvinde/Mand
Længde: 13 cm
Diameter: 3 cm
Vandtæt: Ja
Stimulation: Analt
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toy Joy Sweet Sensation Anal Plug med Kugler”