Bestil nu og modtag i morgen

Toy Joy Diamond Booty Jewel Medium Buttplug

79,00 kr.

Diamond Booty Jewel er et kvalitets buttplug med en akryl “ædelsten” i bunden. Det gør din bagdørs leg sjov og glitrende med glæde.

Det slanke stik har en tilspidset silhuet og en udvidet base, forstærket med en strålende “ædelsten” i slutningen.

En BESTSELLER & must-have til analleg!

På lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Et must-have produkt til anal-samlingen

Diamond Booty Jewel er lavet af premium silikone og er glat at røre ved og helt kropssikker. Et must-have fra Anal Play-samlingen fra TOYJOY, det er det perfekte unisex-plug, der giver et glamourøst twist til dine anale eventyr.

Vi anbefaler, at du rengør dit produkt før og efter brug. Brug varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat. Se gerne vores udvalg af glidecreme og renseprodukter til rengøring af dit sexlegetøj.

Fantastiske Fordele: 

  • Fremstillet i behageligt, kropssikkert materiale.
  • Smuk udsmykning.
  • Kan bruges af mænd og kvinder.

Specifikationer

Mærke: ToyJoy
Farve: Sort
God til: Kvinde/Mand
Længde: 8 cm
Diameter: 3,5 cm
Vandtæt: Ja
Stimulation: Anal
Materiale: Silikone, akrylglas

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme