Celestials Metal Buttplug Small Rød

Original price was: 199,00 kr..Current price is: 119,00 kr..

Hvis du gerne vil eksperimentere med dejlig anal stimulation, er Celestials Metal Buttplug Small Rød det helt rigtige valg til dig! Denne begyndervenlige butt plug er ikke kun praktisk, men også utrolig smuk.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Anal leg med bling – Celestials Metal Buttplug Small med rød juvel

Denne begyndervenlige butt plug er perfekt til dig, der gerne vil eksperimentere med anal leg og samtidig nyde dejlig stimulation med lækkert bling. Med en længde på 7 cm og en diameter på 2,8 får du anal legetøj, der er overskuelig i sin størrelse, og så vil den fine juvel i bunden tilføje et spændende og luksuriøst touch.

Brug denne anal plug alene eller sammen med en partner. Du kommer til at elske følelsen af en sensuel fylde bagi. Med sin afrundede spids er denne butt plug også nem at indføre, og så vil den brede base sikre, at denne plug bliver på plads.

Celestials Metal Buttplug Small Rød er lavet i holdbart metal, hvilket betyder, at du også kan bruge den til frække temperaturlege. Læg den i koldt vand og oplev en pirrende og kølende fornemmelse, eller læg den i varmt vand for en varmende og behagelig følelse.

Vi anbefaler, at du benytter en god glidecreme sammen med dette produkt. Vi har et bredt udvalg af forskellige glidecremer, som du er mere end velkommen til at udforske her på vores hjemmeside.

Fantastiske Fordele: 

  • Æstetisk og praktisk design.
  • Perfekt til dejlig anal stimulation.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Begyndervenlig størrelse.
  • Lavet i holdbart metal.
  • Ideel til temperaturlege.
  • Juvel i bunden – spændende og flot touch.
  • Bred base i bunden – gør legen mere sikker.

Specifikationer

Mærke: Celestials
Farve: Sølv
God til: Begge
Stimulering: Anal
Længde: 7 cm
Diameter: 2,8 cm
Vægt: 55 gram
Materiale: Metal

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme