Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

CalExotics Booty Probe Buttplug Vibrator

199,00 kr.

Elegant buttplug med vibrationer fra CalExotics i en forførende lilla farve.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Sexlegetøj til anale fornøjelser

Med CalExotics Booty Probe Butt Plug Vibrator kan du godt se frem til dejlig anal stimulering. Skift mellem dens 3 forskellige vibrationstilstande for at få den mest intense nydelse. Buttpluggen har skønne kurver, der er fantastisk til præcisionsstimulering og uforglemmelig glæde. Derudover har denne buttplug også en afrundet spids, hvilket gør det nemmere for dig at indføre den.

Pluggen er også vandtæt og kan derfor med god samvittighed også nydes i brusebadet, badekaret eller i boblebadet. Du vælger helt selv hvor og hvornår, du vil nyde denne vidunderlige og elegante buttplug. Brug den alene eller kast dig ud i anal lege med din partner.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme til anal legetøj sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Elegant og stilfuldt design.
  • Skønne kurver for præcisionsstimulering.
  • 3 vibrationstilstande.
  • Vandtæt – kan nydes i badet.

Specifikationer

Mærke: CalExotics
Farve: Lilla
God til: Kvinde/Mand
Længde: 10,75 cm
Diameter: 3,75 cm
vandtæt: Ja
Med vibrator: Ja
Stimulation: Analt
Batteri: 1 x AAA Medfølger ikke.
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme