Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Glass Worxx Brilliant Star Glas Anal Plug

229,00 kr.

Forkæl dig selv og gør din anal stimulering endnu bedre med denne glatte og stilfulde buttplug fra Glas Worxx.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Dejlig bagdørs sjov 

Er du også fan af dejlig anal stimulering? Så bør du prøve denne anal plug fra Glas Worxx. Pluggen har sexede kurver, der fylder dig godt ud og gør din anal stimulering langt mere intens. Perfekt til dejlig bagdørs-leg.

Pluggen har en stor og udvidet bund for sikkerhed og nem indsættelse og fjernelse. Pluggen er et glat, stilfuldt, luksuriøst og allergivenligt valg til intim fornøjelse, og så er glaslegetøjet sensuelt formet til din ultimative tilfredshed.

Dette meget holdbare sexlegetøj er lavet af førsteklasses ikke-porøst glas, der føles lækkert glat at røre ved og tilbyder mange kropssikre legemuligheder. Du vælger naturligvis helt selv, om det skal være dig eller din partner, der får lov til at mærke denne fantastiske fornøjelseskammerat.

Varm glasset op under en varmt vand for en varmende fornemmelse, eller afkøl glasset med koldt vandt for et fristende og koldt tryk, der får dine tæer til at krølle af glæde. Dit primære valg til alle dine erotiske fantasier, der giver ren lyksalighed, skulptureret i de fineste glas.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og elegant design.
  • Sexede kurver for intens anal stimulering.
  • Stor, udvidet base for sikkerhed og nem indførelse/fjernelse.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Velegnet til tempererede lege.
  • Lavet i førsteklasses ikke-porøst glas.

Information

Mærke: Glas Worxx
Farve: Transparent
God til: Begge
Stimulering: Anal
Længde: 9 cm
Diameter: 4 cm
Vandtæt: Ja
Materiale: Glas

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme