NS Novelties Bunny Tails Buttplug

219,00 kr.

Fræk bunny buttplug til kinky anal stimulering. Sætter prikken over i’et til jeres frække leg!

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til kinky cosplay

Sjov, sød og farverig! Bunny Tails vækker fantasi til live for rollespilskaniner og liderlige harer, der ønsker at blive vild i soveværelset. Denne fantastiske butt plug kan bruges af både mænd og kvinder og er det perfekte anal legetøj til dig, der elsker anal stimulation. 

Bunny Tails er fremstillet af kropssikker og silkeblød silikone og har en tilspidset buttprop med en blød, luftig kaninhale. Den flotte lyserøde farve vil stå perfekt til dit frække outfit! Med det helt rigtige lingeri-sæt, så vil din partner få svært ved at tage øjnene fra dig. Se vores udvalg af frækt lingeri her. 

Vi anbefaler, at du benytter en god anal glidecreme sammen med dit produkt. Polyesterhår rengøres let med sæbe og varmt vand. Selve buttpluggen skal også vaskes med varmt vand og sæbe. Brug eventuelt et renseprodukt sammen med din rengøring for det mest hygiejniske resultat. 

Fantastiske Fordele: 

  • Perfekt til kinky cosplay.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Smuk lyserød eller lilla farve.
  • Behageligt materiale.

Information

Mærke: NS Novelties
Farve: Pink og lilla
God til: Kvinde
Stimulering: Anal
Størrelse: 17 cm
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme