Glas Worxx Crystal Jewel Glas Anal Plug

179,00 kr.

Gør anal stimulering endnu sjovere med denne glatte og stilfulde buttplug fra Glas Worxx. Perfekt til intim leg i soveværelset.

 

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Intens bagdørs-sjov! 

Gør din leg endnu sjovere med denne glas buttplug fra Glas Worxx. Perfekt til ham eller hende, der elsker intens anal stimulering og foretrækker et glat, stilfuldt og luksuriøst design. Denne allergivenlige buttplug er det ideelle valg til intim fornøjelse.

Pluggen kommer i et frækt design med tre “kugler”, der gør indførelse og fjernelse langt mere intenst. Indfør en kugle ad gangen og glæd dig til at mærke intens udvidelse, der gør din anal stimulering langt mere intens. Pluggen har desuden også en bred base i bunden for sikkerhed og nem indførelse/fjernelse.

Crystal Jewel er det perfekte valg til tempererede lege. Læg pluggen i varmt vand for en forførende og varmende fornemmelse, eller afkøl glasset med koldt vand for et fristende koldt tryk.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Elegant og luksuriøst design.
  • Perfekt til anal stimulering.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Bred base for sikkerhed.
  • Velegnet til tempererede lege.

Information

Mærke: Glas Worxx
Farve: Transparent
God til: Begge
Stimulering: Anal
Længde: 11 cm
Diameter: 3,5 cm
Vandtæt: Ja
Materiale: Glas

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme