You2Toys Anal Expert Oppustelig Anal Plug

249,00 kr.

Gå op opdagelse i anal stimulation med Anal Expert fra You2Toys.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Dejlig anal stimulation med You2Toys Anal Expert

Få en ekstraordinær fornøjelse med You2Toys Anal Expert Oppustelig Anal Plug! Denne konisk formede plug er skabt til at levere den ultimative tilfredsstillelse. Lavet af høj kvalitetslatex er denne plug perfekt til både nybegyndere og erfarne brugere, der ønsker at udforske nye horisonter af nydelse.

Med en længde på 13 cm og en bredde på 2-4 cm i sin ikke-oppustede tilstand er Anal Expert plug’en allerede imponerende. Men det er når du begynder at bruge den praktiske boldpumpe, at den virkelig kommer til sin ret. Denne plug er ekstremt oppustelig og kan udvides op til imponerende 9 cm i diameter, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse oplevelsen efter dine ønsker og behov.

Med You2Toys Anal Expert Oppustelig Anal Plug er du på vej til at opleve nye højder af nydelse og intimitet. Udforsk din krop på en sikker og behagelig måde, og opdag en verden af stimulering, der vil efterlade dig forpustet og tilfredsstillet. Gå ikke glip af chancen for at tilføje denne ekstraordinære plug til din samling af intime fornøjelsesprodukter.

Fantastiske Fordele: 

  • Praktisk og lækkert design.
  • Kan bruges af mænd og kvinder.
  • Ekstremt oppustelig – op til 9 cm.
  • Perfekt til dig, der elsker anal stimulation.
  • Kan bruges analt eller vaginalt.
  • Lavet af latex i høj kvalitet.

Information

Mærke: You2Toys
Farve: Sort
God til: Begge
Stimulering: Anal
Længde: 13 cm
Diameter: 2-4 cm (ekstremt oppustelig op til 9 cm)
Materialer: Latex

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme