Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit

599,00 kr.

Til dig, der gerne vil træne dig selv i at holde længere og så vil du opleve nogle meget intensive orgasmer med dette produkt!

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn stimulering til ham!

Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit er til dig, der gerne vil træne dig selv i at holde længere.

Prøv denne masturbator fra Fleshlight! Masturbatorens stimulerende nupper og den variable vakuumeffekt, som ændres ved at skrue på masturbatorens bund.

Du bestemmer selv hvor meget vakuum du ønsker. Masturbatoren føles realistisk og er meget fleksibel – så fleksibel at den kan bruges af de fleste mænd. Den smalle, noprede lystkanal og vakuumet gør, at du vil opleve nogle meget intensive orgasmer med dette produkt.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt. Når du er færdig med at lege med dette produkt, er det en god idé at rengøre det med lunkent vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj.

Fantastiske Fordele:

  • Træn din udholdenhed.
  • Intens og pirrende stimulering.
  • Realistisk følelse.
  • Kan bruges af de fleste mænd.

Specifikationer

Mærke: Fleshlight
Farve: Rosa
God til: Mand
Længde: 25 cm
Diameter: 6-10 cm
Vandtæt: Ja
Stimulation: Penis
Manual: Engelsk
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit

  1. Victor A

    En Masturbator med rigtig god vakuumeffekt. Hjælper mig også med at holde længere.

Tilføj en anmeldelse af varen