You2Toys Strap-on Sæt Sort

529,00 kr.

Fantastisk strap-on sæt fra You2Toys med 3 forskellige dildoer.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til alle peggingfans!

Vil du gerne spice tingene op derhjemme i soveværelset? Så er denne strap-on fra You2Toys det helt rigtige valg til dig. Denne justerbare strap-on kommer med 3 forskellige dildoer. Du får 1 naturdildo med stor glans og udprægede årer, 1 smal analdildo med antydet glans og 1 g-punkts-dildo med krum spids.

Med dette sæt kan du både glæde ham og hende med vaginal og anal stimulus. Perfekt til intime stunder i soveværelset! Alt efter hvilket humør du og din partner er i, vælger I den dildo, der behager jer. Glæd jer til fantastiske og stimulerende lege.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Strap-on sæt med 3 forskellige dildoer.
  • Naturdildo, anal dildo og g-punkts dildo.
  • Inkluderer “Flutschi” glidecreme prøve.
  • Perfekt til par, der gerne vil eksperimentere.
  • Kan nydes af mænd og kvinder.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Mærke: You2Toys
Farve: Sort
God til: Begge
Naturdildo længde: 16 cm
Naturdildo diameter: 3,5 cm
Analdildo længde: 15 cm
Analdildo diameter: 1,5-2,5 cm
G-punktsdildo længde: 15 cm
G-punktsdildo diameter: 3,5 cm
Materiale: TPR (dildoer), PVC (streng) og polyamid