Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

PDX Elite Talk Dirty Rotobator

549,00 kr.

En innovativ masturbator med dejlige rotationsmodi. Perfekt til ham, der gerne vil have en pirrende stimulering.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En innovativ masturbator til lystfyldte fornøjelser 

Vil du gerne gøre mere ud af dine intime fornøjelser? Så kan vi varmt anbefale denne innovative masturbator fra PDX Elite. Med denne masturbator kan du være helt sikker på, dine onani-sessioner bliver endnu bedre.

Denne masturbator er nemlig både talende og stønnende. Du kan derfor godt se frem til mere realistiske solo stunder i soveværelset, når du tager denne fornøjelseskammerat i brug.

Masturbatoren er udstyret med 7 rotationsfunktioner, der styres via tastetryk. Derudover har den også en lystkanal med nopper, der giver en mere ophidsende stimulus.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Klassisk og stilfuldt design.
  • Stimulerer penis med lækre rotationsfunktioner.
  • 7 forskellige rotationsmodi.
  • Designet til fabelagtig nydelse med en nopret lystkanal.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.

Information

Mærke: PDX Elite
Farve: Sort
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 24,1 cm
Indsættelig længde: 10,2 cm
Bredde: 8,3 cm
Diameter: 5,1
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: TPR og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme