Pjur ToyClean Sexlegetøj Rens 100 ml

79,00 kr.

Den perfekte rens til dit sexlegetøj. Et absolut musthave til dit sexlegetøj. Her får du høj kvalitet, effektiv og nem rengøring af dit elskede sexlegetøj.

Kun 2 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Hold dit sexlegetøj rent og hygiejnisk med Pjur

Pjur ToyClean Sexlegetøj Rens er det perfekte værktøj til at holde dit sexlegetøj rent og friskt. Denne effektive rensespray fjerner sikkert og grundigt alle former for snavs, bakterier og lugt, så du kan nyde dit sexlegetøj med ro i sindet.

Anvendelsen er hurtig og enkel. Bare spray produktet direkte på dit sexlegetøj, lad det virke i et par sekunder, og tør det derefter af med en ren klud eller skyl det under vand.

Denne rensespray er velegnet til alle typer af sexlegetøj, herunder silikone, latex, gummi og plastik. Det kan også anvendes på vibratorer, dildoer, buttplugs og meget mere.

Oprethold en høj standard for renlighed og hygiejne med Pjur ToyClean Sexlegetøj Rens, og få mest muligt ud af dit sexlegetøj.

Fantastiske fordele:

  • Reducerer lugt.
  • Dræber bakterier og svampe.
  • Dermatologisk testet.
  • Lugtfri og smagløs.
  • 100 ml.

Information

Mærke: Pjur
Farve: Transparent
God til: Begge
Indhold: 100 ml

Ingredienser

Aqua (vand), butylenglykol, phenoxyethanol, propylenglycol, bis-PEG / PPG-14/14 dimethicone, cocamidopropylbetain, dimethicone.