Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

PDX Plus Perfect 10 Torso Sexdukke

1.599,00 kr.

Ultra fræk sexdukke i det skønneste materiale. Er du træt af oppustelige unaturlige sexdukker, og søger du en naturtro og livslignende sexoplevelse? Så er denne smukke kvindelige torso med frække kurver, lækker tan, flot barm og utrolig realistiske detaljer lige noget for dig!

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den perfekte sexdukke – PDX Plus Perfect 10 Torso Sexdukke

Tag et blik på hendes perfekte snit og perfekt placerede menige, så ved du, hvorfor vi kalder hende en Perfect 10!

PDX Plus + Perfect 10 Torso sexdukken ser ikke bare utroligt godt ud; det føles så realistisk, at du faktisk kan glemme, at det ikke er the real deal!

Lavet i det prisvindende Fanta Flesh® TPE, efterligner denne ultra-premium formel udseendet og fornemmelsen af ​​naturlig hud for utrolig realisme og eksplosive klimakser.

Det vrikker og jiggler, når du klemmer det. Det lyder som den ægte varer, når du smækker det og føles som himlen, når du glider ind i det! Med over 10,5 kg Fanta Flesh®, der masserer og vikler rundt om hver centimeter af din penis, ved denne frække babe, hvad fyre vil have! Vend hende om på maven og nyd let adgang til hendes kurvede bagside! Hver detalje er omhyggeligt udformet for at give dig den ultimative livslignende oplevelse!

Fantastiske fordele:

  • Ultrarealistisk 3D-design
  • Lækker lys, brun eller tan farve
  • Ingen flad bund! Vend hende om og nyd flere positioner!
  • Vælg dit hul
  • Perfekt til dem, der ønsker variation! Hvad er du i humør til?
  • Professionelt designet til maksimal fornøjelse. Hvert hul har et andet mønster!
  • Action foran og bagpå!
  • Gør hendes missionær, vend hende om og giv den derefter i doggy stil!

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme