Bound Deluxe Metal Penisring

143,00 kr.

Oplev længere udholdenhed med din partner med denne unikke penisring fra Bound by Private Play.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Oplev længere udholdenhed med Bound Deluxe Metal Penisring

Dette alsidige legetøj til mænd fra Bound by Private Play er perfekt til ham, der gerne vil holde længere under samleje. Denne penisring er designet med fire sammensatte ringe, der kan justeres og vendes efter behov.

Du har friheden til at bære den, som du ønsker; for eksempel kan du have to ringe rundt om testiklerne og to ringe rundt om penis. Det er helt op til dig, hvordan du vil støttes under intime stunder.

Konstruktionen i metal giver en solid støtte og sikrer langvarig holdbarhed. Vi anbefaler dog, at du er opmærksom på størrelsen af din penis ved køb for optimal pasform og komfort.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Unikt og eksklusivt design.
  • 4 sammensatte ringe – kan justeres efter behov.
  • Perfekt til ham, der gerne vil holde længere under samleje.
  • Lavet i solidt og holdbart materiale.
  • Nemt at rengøre efter brug.

Specifikationer

Mærke: Bound
Farve: Sølv
God til: Mand
Stimulering: Penis
Højde: 40 mm
Diameter: 30/35 mm
Kugle diameter: 10 mm
Materiale: Metal

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme