Anal Fantasy Silicone Buttplug Medium

249,00 kr.

Anal Fantasy Collection Medium Silicone Butt-Plug til frække drømme og skøn leg.

Kun 7 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fræk og pirrende anal leg

Den medium silikone butt plug giver en fantastisk og erotisk stimulerende i dine anale lege. Denne lækre butt plug er formet for nem indførelse som sikrer dig eller din partner, den mest ophidsende oplevelse, enten alene eller sammen med din partner. Det ergonomiske design sikrer, at den ikke glider for langt ind.

Vores højkvalitets Elite Silikone kan bruges hele dagen for langvarigt sjov.

Fantastiske fordele:

  • Ergonomisk design til sikker og nem fjernelse
  • Designet for nem indførelse
  • Elite silikone materiale

Nøglen til anal leg er at tage det langsomt! Det må ikke være ubehageligt at forsøge anal penetration, så lad dig slappe af for at nyde oplevelsen. Fingerspil er en fantastisk måde at slappe af anus på. Anus og endetarm har ikke et automatisk smøresystem som skeden, så brug masser af glidecreme for at reducere friktion og øge glæden.

Information

  • Mærke: Pipedream
  • Farve: Sort
  • Størrelse: 11 cm/4,5 cm
  • Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Anal Fantasy Silicone Buttplug Medium”