Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Celestials Twisted Glas Dildo

175,20 kr.

Forkæl dig selv med denne smukke glas dildo i snoet design fra Celestials.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fortryllende glas stimulation til hende – Celestials Twisted Glas Dildo

Med Celestials Twisted Glas Dildo får du en æstetisk elsker, der ikke kun ser superflot ud, men også tilbyder dejlig stimulation. Denne dildo har en smuk lilla nuance, der gør den til en fryd at se på, mens det snoede design tilføjer ekstra stimulation enten vaginalt eller analt.

Tilføj en dejlig mængde glidecreme på dette produkt og lad den forkæle dine indre hotspots. Når den først glider og drejer rundt i dit indre, vil du opleve den skønneste stimulation, der giver dig lyst til at bruge denne dildo igen og igen.

Du kan desuden også eksperimentere med pirrende temperaturlege, når du bruger Celestials Twisted Glas Dildo. For en varmende effekt kan du lægge den i varmt vand, og for en kølende effekt skal du blot lægge den i koldt vand. Det er helt op til dig, hvordan du foretrækker din stimulation.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Størrelse:

  • Længde: 17 cm
  • Ø: 3,5

Fantastiske Fordele: 

  • Æstetisk og eksklusivt design.
  • Perfekt til anal og vaginal stimulation.
  • Snoet design – for pirrende nydelse.
  • Kommer i en smuk lilla nuance.
  • Kan bruges til temperaturlege.
  • Kompatibel med silikone- og vandbaserede glidecremer.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Celestials Twisted Glas Dildo”