Fifty Shades of Grey Vibrerende Buttplug

229,00 kr.

Analvibrator til fornøjelser bagfra fra Fifty Shades of Grey.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fifty Shades of Grey Vibrerende Buttplug – En vibrerende fornøjelse! 

Vil du gerne udforske anal nydelse? Så bør du prøve denne begyndervenlige butt plug fra Fifty Shades of Grey, der giver dig fantastisk nydelse. Denne butt plug kommer med skønne og lækre vibrationer, som gør din nydelse mere unik!

Først og fremmest har denne butt plug et sikkert design med dens base i bunden. Det gør, at du kan lege med denne butt plug uden at tænke på, hvor den ender henne. Vibratoren er også vandtæt, hvilket giver dig mulighed for at tage nydelsen med dig under bruseren eller i badekarret.

Derudover har den hele 7 forskellige vibrationsmønstre og 3 hastigheder, så du har mulighed for at finde et vibrationsmønster, der passer bedst til dig. Brug den som frækt forspil eller under selve akten.

Brug denne vibrerende butt plug alene eller sammen med andet frækt legetøj. Fifty Shades kollektionen har masser af fantastisk sexlegetøj, som kan gøre jeres leg endnu bedre! Se mere af Fifty Shades kollektionen her.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat. Bemærk, at den vibrerende butt plug bruger 1 x AAA-batteri, som skal købes separat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilren og lækker butt plug.
  • Har en bred og sikker base.
  • Fremstillet i hudvenligt silikone.
  • 7 forskellige vibrationsmønstre og 3 hastigheder.
  • Kan nydes af både mænd og kvinder.
  • Perfekt til begyndere.
  • Inkl. fin satinpose til opbevaring.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Sort
God til: Begge
Stimulering: Anus
Samlet længde: 13 cm
Indførelsesdybde: ca. 9 cm
Diameter: 1-3 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batterier: 1 x AAA
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme