Taboom Buttplug med Rævehale

249,00 kr.

Fræk buttplug med rævehale fra Taboom. Perfekt til par, der elsker kinky rollespilsleg.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til din foxy lady 

Vil du gerne overraske din partner i soveværelset med frækt legetøj? Så bør du prøve denne buttplug med rævehæle fra Taboom. Du kan være helt sikker på, at din partners bagdel kommer til at se så dejlig ud, når først denne buttplug sidder oppe.

Denne buttplug er perfekt til par, der elsker fræk rollespil. Den kunstige rævehale gør, at det bliver svært at modstå din partners bagdel – og af god grund! Perfekt til frække stunder i soveværelset.

Buttpluggen har en dejlig “kegle”-form, der gør, at den er nem at indføre analt. I vælger naturligvis helt selv hvem af jer, der skal have denne buttplug oppe, da den både kan bæres af mænd og kvinder.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Kinky og frækt udseende.
  • Perfekt til dejlig anal-leg.
  • Ideel til hede rollespilslege med din partner.
  • Kan bæres af både mænd og kvinder.
  • Kunstig rævehæle – for ekstra spænding.

Information

Mærke: Taboom
Farve: Sølv
God til: Kvinde
Stimulering: Anal
Længde: 50 cm
Diameter: 2,7 cm
Materiale: Nikkelfri aluminium og faux fur (falsk pels)

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme