Romp Bass Buttplug med Vibrator Grøn

229,00 kr.

Stilfuld buttplug med pirrende vibrationer fra Romp. Perfekt til intime solo-fornøjelser eller fræk parleg.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Anal glæde til dig 

Forkæl dig selv med denne vidunderlige buttplug med vibrationer fra Romp. Når først denne buttplug bliver indført analt, kan du godt se frem til masser af pirrende og dejlig nydelse, som du får lyst til at opleve igen og igen.

Bass har 10 forskellige vibrationstilstande, som du kan styre med en enkel knap. Buttpluggen er formet i et konisk design, der gør den supernem at indføre og er derfor også ideel til begyndere. Pluggen har desuden en bred base i bunden, der sikrer, at din buttplug ikke glider for dybt ind, og at du kan have den oppe i længere perioder.

Denne skønne buttplug er lavet i hudvenlig og behagelig silikone, der gør din anale stimulation endnu bedre. Pluggen kan desuden bruges af både mænd og kvinder, hvilket er perfekt til intime solo-stunder eller sammen med en partner. Hvis du ikke kan få nok af denne vibrerende plug, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret. Pluggen er nemlig vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og begyndervenligt design.
  • Stimulerer p-punktet.
  • 10 forskellige vibrationsfunktioner.
  • Konisk design – for nem indførelse.
  • Bred base i bunden.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Romp
Farve: Grøn
God til: Kvinde
Stimulering: Anal
Størrelse: 10,3 x 7,8 cm
Vægt: 28 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme