Glas Worxx Stargazer Glas Anal Plug

179,00 kr.

Intens glas buttplug fra Glas Worxx til intim anal leg. Perfekt til solo- og parleg.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Glas buttplug til anal stimulering

Vil du gerne gøre din anal leg endnu sjovere? Så bør du prøve denne glas buttplug fra Glas Worxx. Med sin sexede og voluminøse form kan du være stensikker på, at du får dejlig anal stimulering, der giver dig lyst til at række ud efter denne buttplug igen og igen. Perfekt til solo- og parleg!

Butt-pluggen kan bruges af både mænd og kvinder, og er derfor det ideelle parlegetøj. Indsæt pluggen i anus og se frem til dejlig nydelse. I bunden finder du en bred base, der gør din leg endnu mere sikker.

Stargazer butt-plugg er et meget holdbart sexlegetøj, der er lavet af førsteklasses og ikke-porøst glas, der er utrolig lækkert at røre ved og tilbyder mange kropssikre legemuligheder.

Denne plug er desuden også ideel til tempererede lege! Læg pluggen i varmt vand og glæd dig til varmende og hede fornemmelser, eller læg den i koldt vand for et forfriskende og koldt tryk.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele:

  • Luksuriøst og stilfuldt design.
  • Ideelt legetøj til solo- og parleg.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Bred base i bunden for sikker leg.
  • Lavet i førsteklasses og ikke-porøst glas.
  • Velegnet til tempererede lege.

Information

Mærke: Glas Worxx
Farve: Transparent
God til: Begge
Stimulering: Anal
Længde: 9 cm
Diameter: 2,5 cm
Vandtæt: Ja
Materiale: Glas

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme