CalExotics Slim Anal Stud Sort

249,00 kr.

Dejlig silikone anal dildo til pirrende bagdørs-sjov fra CalExotics. Perfekt til intime stunder i soveværelset.

Kun 5 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Nydelsesfulde bagdørs-øjeblikke

Vil du gerne tage din anal stimulation til nye højder? Så gør det med Slim Anal Stud fra CalExotics. Uanset om du er begynder eller erfaren inden for anal stimulation, kan du være helt sikker på, at du kommer til at elske denne silikone plug.

Anal dildoen har et klassisk dildo design med en kurvet tip, og så er den fleksibel, så den rammer alle de rigtige punkter for dig. Dildoen er lavet i hudvenlig og blød silikone, der giver dig lyst til at lege med den igen og igen.

Du bestemmer helt selv, om du vil nyde denne dejlige analdildo alene, eller om du vil invitere din partner med i legen. Dildoen kan desuden bruges af både mænd og kvinder, og der er derfor god mulighed for at eksperimentere med fræk leg i soveværelset.

Det bedste ved denne plug er dog, at den kommer med en sugekop i bunden. Det betyder nemlig, at du kan fastgøre dildoen til enhver glat overflade som f.eks. en flise eller et spejl. På den måde kan du nyde dejlig håndfri stimulation.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Simpelt og stilfuldt design.
  • Perfekt til stimulering af p-punktet.
  • Lavet i hudvenlig og blød silikone.
  • Sugekop i bunden – for håndfri nydelse.
  • Kan bruges af både begyndere og erfarne.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: CalExotics
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Anal
Størrelse: 13,25 x 2,5 cm
Vandtæt: Ja
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme