Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Sustain Magic Wand Vibrator Støvblå

199,00 kr.

Dejlig og stilfuld massagestav i en fin støvblå farve fra Sustain. Perfekt til massage og intim fornøjelse.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Sustain Magic Wand – Fornøjelse i bedste kvalitet

Er du typen, der går op i at købe miljøvenligt sexlegetøj? Så har vi fundet det helt rigtige produkt til dig. Denne Magic Wand er designet til at forkæle dine ømme og trætte muskler, men kan også give dig dejlig stimulation af dine erogene zoner.

Som en ekstra miljøvenlig bonus, har vi sparet al unødig emballage væk, så du kun får en kraftfuld massagestav, oplader og en fin opbevaringspose til opbevaring af dit legetøj. Glæd dig til at få hænderne i denne massagestav fra Sustain, der kommer i en smuk støvblå farve.

Massagestaven har 8 forskellige hastigheder, så du nemt kan vælge, hvor intens eller blid din intime massage skal være. Du kan bruge denne magic wand alene eller sammen med din partner for masser af intim sjov.

Lad massagestaven glide ind over dine bryster, ned langs maven og til sidst slutte af ved dine intime områder. For en endnu mere intens oplevelse kan du kombinere dette produkt med et blindfold, så dine sanser bliver forhøjet. Du kommer helt sikkert til at få lyst til at række ud efter denne magiske stav igen og igen.

Hvis du ikke kan få nok af denne massagestav, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret. Denne magic wand er nemlig 100% vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Enkelt og stilfuldt design.
  • Miljøvenlig – al emballage er sparet væk.
  • 8 forskellige hastigheder.
  • Perfekt til massage af ømme og trætte muskler.
  • Kan bruges til dejlig intim massage.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Sustain
Farve: Støvblå
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris / massage
Størrelse: 4,4 x 4,4 x 20,8 cm
Vægt: 143 gram
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS

Sustain

Sustain er er Private Play s eget mærke. Sustain – fordi vi med denne serie, gerne vil spare alt pap og plastic væk, så du kun får det du reelt skal bruge. Normalt kommer sexlegetøj i kasser med pap, plast og meget andet der ikke er godt for miljøet og er besværligt at skille sig af med. Med denne Sustain serie sparer vi alt pap og plast væk, så du kan får den emballage du har brug for. Alle Sustain produkter bliver leveret i en miljøvenlig og elegant opbevaringspose – lige til at ligge i skuffen. Så slipper du for pap og plastik og vi gør sammen noget godt for miljøet.

Så kort fortalt er Sustain det miljøvenlige valg når du skal købe sexlegetøj der bare leverer varen hver gang! Glæd dig til at prøve Sustain by Private Play mærket, du vil med garanti ikke fortryde det.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme