Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

You2Toys Big Jelly Klassisk Pink Dildovibrator

(1 kundeanmeldelse)

269,00 kr.

Klassisk dildovibrator i en fræk, pink farve. Perfekt til begynderen og kan indstilles fra blid til kraftig vibration.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den feminine dildovibrator

Hvis du gerne vil have en vibrator med karakter, så burde du prøve Big Jelly Klassisk Pink Dildovibrator fra You2Toys. Denne dildovibrator har udprægede årer og er enormt bøjelig. Dildoen glider ubesværet ind i din vagina eller anus og stimulerer dig til ren ekstase.

Dildoen har en trinløs regulerbar pirreregulator, som kan indstilles fra blid til kraftig massage. Du vælger helt selv, hvordan du vil have, din stimulering skal være. Nyd intense vibrationer alene eller brug dildovibratoren sammen med en partner.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

 • Feminin og skøn dildo.
 • Har udprægede årer for et realistisk udseende.
 • Enormt bøjelig.
 • Kan bruges både vaginalt og analt.
 • Skønne vibrationsmuligheder.

Detaljer

 • 23 cm lang
 • Ø 4,5 cm
 • Materiale: PVC, ABS
  + batterier: 2 x
 • Farve: Pink
 • Mærke: You2Toys

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af You2Toys Big Jelly Klassisk Pink Dildovibrator

 1. Maiken

  Helt almindelig og som jeg kan lide en Dildovibrator.

Tilføj en anmeldelse af varen