Fetish Fantasy Mini Luv Anal Plug Guld

219,00 kr.

Fetish Fantasy Mini Luv Anal Plug i eksklusiv Guld. Lækker mini anal-plug, der giver ekstrem nydelse og et classy udtryk!

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Nyd den overvældende anale nydelse med denne elegante Mini Luv anal-plug. Det glatte metal er behageligt, ikke-porøst og kropssikkert. Perfekt til begyndere!

Den tynde, tilspidsede ende letter indsættelsen, mens den brede krystal-udsmykkede base sikrer, at den ikke forsvinder op bagtil. Dette hygiejniske materiale er fantastisk til temperaturspil og er lille nok til at tage med dig overalt. Når den er indsat, er det eneste, din elsker vil se, den smukke krystalbase, der glitrer stærkt i lyset!

For fetishpar, der kræver det allerbedste, præsenterer vi stolt Fetish Fantasy Gold, den udsøgte nye samling af premium fetish must-haves, der er udviklet til fashion-forward-par. Denne moderne linje med dristige nye bondage-essentials har karakteristiske designs, sofistikeret styling og brugerdefinerede koncepter, der er skabt til at begejstre og tilskynde den moderne fetish-kender.

Indsættelig længde: 60 mm Længde: 82,5 mm Diameter: 28,5 mm

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fetish Fantasy Mini Luv Anal Plug Guld”