Anal Fantasy Begynder Anal Gaper

319,00 kr.

Denne smukke Anal Fantasy Begynder Anal Gaper er perfekt til dig der gerne vil udforske dine anal lege og udforske dine erogene zoner. Smukt design i klart materiale.

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Tag din anal leg op til nye kinky højder med Anal Fantasy Begynder Anal Gaper. Den hule anal plug giver en fyldig stimulation og tilbyder samtidig din partner fuldt udsyn som en ekstra fræk og sanselig dimension til legen.

Anal pluggen er lavet af glas og kan varmes op eller køles ned.

Ideel til jer, der har erfaring med anal stimulation og ønsker at udforske nye områder inden for dette univers.

  • Indsættelig længde: 7,6cm
  • Bredde/diameter: 3,5cm

 

 

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Anal Fantasy Begynder Anal Gaper”