Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fifty Shades of Grey Silikone Butt Plug Sort

111,20 kr.

Anal plug fra den officielle Fifty Shades of Grey Pleasure kollektion.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Det perfekte redskab til anal sjov

Vil du gerne udforske glæden ved anal sex? Så bør du prøve denne butt plug fra Fifty Shades of Grey. Pluggen har en kegleformet spids, der gør den nemmere at indføre og er dermed også mere begyndervenlig.

Pluggen er fremstillet i glat silikone, og så har den en stabil, men dog fleksibel form, der stimulerer dine erogene zoner intenst. Brug pluggen inden samleje for fantastisk forspil eller leg med den under selve akten for en mere intim og intens oplevelse.

Det bedste ved denne butt plug er, at den kan benyttes af både mænd og kvinder og dertil også bruges alene eller sammen med en partner. Du vælger helt selv, hvordan du vil nyde den, men du kommer til at få lyst til at lege med pluggen igen og igen.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Skøn analkæde til intim anal leg.
  • Enkelt og lækkert design.
  • Stabil og fleksibel form.
  • Begyndervenlig.
  • Inkl. opbevaringspose.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
God til: Begge
Længde: 10,8 cm
Diameter: 1,2 – 5 cm
Vandtæt: Ja
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme