Svakom Primo Analplug Vibrator med Varmefunktion

499,00 kr.

Fræk og vibrerende analplug fra Svakom. Perfekt til stimulering af p-punktet eller til dem, der bare gerne vil kaste sig ud i anallege.

Kun 8 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Stilfuld og vidunderlig analplug!

Vil du gerne have en innovativ butt plug, der kan give dig fantastisk nydelse? Så bør du prøve Primo fra Svakom. Denne analplug vil forkæle dig og dine mest intime områder til eksplosive orgasmer.

Primo har 5 hviskestille vibrationstilstande og 5 forskellige intensiteter, der giver dig god mulighed for at udforske anal nydelse. Desuden har Primo en revolutionerende separat og justerbar opvarmningsfunktion op til 38°C i skaftets spids for en uforlignelig livlig og varm kropsfølelse.

Du skal blot indføre denne fornøjelseskammerat i anus med en lille smule glidecreme for det mest behagelige resultat. Både mænd og kvinder kan benytte dette sexlegetøj, og er et fantastisk redskab at tilføje til jeres intime stunder i soveværelset. Du kan styre butt pluggen direkte på en knap eller fra den medfølgende fjernbetjening. Overlad styringen til din partner og glæd dig til at opleve uforglemmelige oplevelser.

Hvis du ikke kan få nok af denne buttplug, kan du også tage den med dig under bruseren eller i badekarret. Primo er nemlig vandtæt. Desuden er denne butt plug også genopladelig og kommer naturligvis også med et med medfølgende USB-ladekabel. Pluggen har en opladningstid på 2 timer og en brugstid på 1 time.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Elegant og stilfuldt design.
  • Stimulerer prostata.
  • 5 vibrationstilstande og 5 intensiteter.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Opvarmningsfunktion op til 38° C.
  • Kan styres med en fjernbetjening.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Inkl. opbevaringspose.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Svakom
Farve: Sort
God til: Begge
Stimulering: P-punkt
Længde: 12 cm
Diameter: 2,6 cm
Vægt: 86 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme