CalExotics “Shake Your Ass” Buttplag Sort

349,00 kr.

Denne elegante og pirrende buttplug fra CalExotics giver dig alt det, du leder efter. Du får leveret knærystende stimulering med et tryk på ædelstensknappen.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den spændende verden af anal udforskning starter her

Denne dristige plug har et flot og elegant design og en kraftig vibe-motor, der er beregnet til at bøje med dine bevægelser. Du får leveret knærystende stimulering med et tryk på ædelstensknappen.

Forkæl dig med personlig fornøjelse, mens den slanke plug pulserer med 10 livlige vibrationer, lidenskabelig pulsation og erotisk optrapning.

For at sikre alt hvad den spændende verden af ​​anal leg har at byde på, så har Calexotics skabt en forsigtigt tilspidset plug, der giver den ultimative komfort og stimulering. Den fleksible form gør den nem at indfører og nem at fjerne igen.

Du kan også se frem til fræk leg under vandet med denne ultra overdådige silikone buttplug, da den er vandtæt. Du har hele 2 timers leg ved lav vibration og 1,5 timer ved høj hastighed. Genoplad din buttplug, og kom tilbage til spilletid på kun 2 timer med det medfølgende USB-kabel.

Fantastiske Fordele: 

  • 10 vidunderlige vibrationer.
  • Brugervenlig.
  • Komfortabel.
  • Vandtæt.
  • Genopladelig.

Specifikationer

Mærke: CalExotics
Farve: Sort/”guld”
God til: Kvinde/Mand
Længde: 8,25 cm
Diameter: 3,25 cm
Vandtæt: Ja
Med vibrator: Ja
Stimulation: Analt
USB kabel: Medfølger
Materiale: Silikone, ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme