CalExotics Back End Play Buttplug

149,00 kr.

Sort anal plug i hudvenligt silikone og god base for sikker anal leg.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Udforsk anallege med CalExotics

Back End Play er en skøn buttplug fra CalExotics, som tillader dig at udforske dine vildeste erotiske fantasier. Pluggen er lavet i en høj kvalitet og så er den nem at bruge. Velegnet til begyndere og erfarne brugere.

Denne plug har en buet og næsten sømløs konturform med en glat og afrundet spids, der gør det nemt for dig at indføre dette legetøj i anus. Derudover har pluggen en sikker sugekopsbase, som gør, at du kan sætte den fast på enhver glat, ren og tør overflade. Nyd din buttplug håndfrit!

Brug denne buttplug alene eller sammen med en partner. Uanset hvad kommer du til at elske at have denne vidunderlige buttplug i din kollektion.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Sort og elegant design.
  • Brugervenlig.
  • Buet form – for dejlig nydelse.
  • Sugekopsbase – så du kan nyde din buttplug håndfrit.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Lavet af materialer af høj kvalitet.

Information

  • Mærke: CalExotics
  • Farve: Sort
  • Længde: 10,75 cm. Diameter: 3,75 cm.
  • Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme