Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Fjernbetjent Butt Plug

399,20 kr.

Vidunderlig analvibrator til sjov “bagdørs”-leg fra det populære mærke, Fifty Shades of Grey.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Anal fornøjelse med et tryk på en knap!

Vil du gerne eksperimentere med anal fornøjelse? Så bør du prøve Relentless Vibrations Fjernbetjent Butt Plug fra Fifty Shades of Grey. Denne butt plug er perfekt til begyndere såvel som erfarne, der elsker intim og spændende anal leg.

Relentless Vibrations Fjernbetjent Butt Plug har 10 forskellige vibrationsfunktioner og 6 hastigheder, som du nemt kan styre ved et tryk på en knap eller på fjernbetjeningen. Fjernbetjeningen har en rækkevidde på 5 meter, så I har mulighed for at eksperimentere med erotiske lege. I kan f.eks. tage den med ud på en sjov date og lade jeres fantasier få frit løb.

Butt pluggen har en kegleformet spids, der gør den nemmere at indsætte i anus. Derudover har den en bred base, som giver et sikkert greb og kan bruges som et håndtag til at få pluggen ud igen. Pluggen er lavet i et silkeblødt materiale, der føles fantastisk mod huden.

Du vælger selv, om du vil bruge denne fornøjelseskammerat alene eller sammen med din partner. Pluggen kan nydes af både mænd og kvinder, så der er rig mulighed for at få masser af skøn nydelse.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilrent og elegant design.
  • Begyndervenlig.
  • 10 vibrationsfunktioner og 6 hastigheder.
  • Kan styres via knap eller fjernbetjening.
  • Kan styres med en rækkevidde på 5 meter.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Inkl. fin opbevaringspose.
  • Genopladelig.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Sort
God til: Begge
Stimulering: Anus
Længde: 13,4 cm
Diameter: 3,2 cm
Vibrationer: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger) og 1 x CR2032
Materiale: Silikone, PU og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme