Bestil inden 5 timer 51 minutter og vi sender i dag!

CalExotics Sort Anal Plug Sæt med 3

149,00 DKK

Lækker anal plug sæt med 3 butt plugs. Her får du 3 hudvenlige og yderst stimulerende anal plugs i elegant design. Perfekt til at udforske anal leg.

Husk anal glidecreme.

På lager

▶︎ 100% diskret levering

▶︎ Fragt fra 29,- (Fri fragt over 499,-)

▶︎ Kropsikre produkter

Dette Buttplug Sæt er lavet af premium silikone og er glat at røre ved og helt kropssikker. Det er det perfekte unisex-plug der giver et glamourøst twist til dine anale eventyr.

Silicone Gem Anal buttplug Sæt med 3 størrelser, er et flot sæt med  akryl “ædelsten” i bunden. Det gør din bagdørs leg sjov og glitrende med glæde. Det slanke stik har en tilspidset silhuet og en udvidet base, forstærket med en strålende “ædelsten” i bunden.

Specifikationer

Mærke: CalExotics
Farve: Sort
God til: Kvinde/mand
Længde: 9 cm 7,5 cm 6,25 cm
Vandtæt: ja
Stimulation: Anal
Materiale: Silikone, akryl

Pleje & vedligehold

Du rengøre dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende Pjur Toy Clean – rengøring af sexlegetøj som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray Pjur Toy Clean – rengøring af sexlegetøj på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CalExotics Sort Anal Plug Sæt med 3”