Bestil inden 53 minutes og vi sender i dag!

CalExotics Sort Anal Plug Sæt med 3

149,00 DKK

Lækker anal plug sæt med 3 butt plugs. Her får du 3 hudvenlige og yderst stimulerende anal plugs i elegant design. Perfekt til at udforske anal leg.

Husk anal glidecreme.

På lager

Vi anbefaler

▶︎ 100% diskret levering

▶︎ Fragt fra 29,- (Fri fragt over 499,-)

▶︎ Kropsikre produkter

Det bedste starter-kit til anallege

Åbn døren til spændende analfornemmelse med Silicone Gem Anal Exerciser Kit. Dette glamourøse kit indeholder et sæt med 3 graderede analplugs med en perlebase, så du sikkert og komfortabelt kan øge lidenskabelig analstimulering. For at nyde alt, hvad den spændende verden af ​​analspil kan tilbyde, er træning for at sikre total sikkerhed og tilfredshed.

Hver sonde i vores kit øges gradvist i længde og omkreds for fantastisk fornøjelse på ethvert niveau af nydelse. Mens hver stigning i din træning udvider din horisont, kan du bruge den funklende perle prydet base til dampende stimulering, ubesværet indsættelse og skånsom fjernelse.

De fleksible sonder er lavet af en glat, sømløs Satin Finish silikone. Dette kropssikre materiale er uparfumeret og fri for ftalater for at holde dine mest følsomme pletter glade og sunde. Dette Buttplug Sæt er lavet af premium silikone og er glat at røre ved og helt kropssikker. Det er det perfekte unisex-plug der giver et glamourøst twist til dine anale eventyr.

Silicone Gem Anal buttplug Sæt med 3 størrelser, er et flot sæt med akryl “ædelsten” i bunden. Det gør din bagdørs leg sjov og glitrende med glæde. Det slanke stik har en tilspidset silhuet og en udvidet base, forstærket med en strålende “ædelsten” i bunden.

Vi anbefaler, at du benytter en god anal glidecreme sammen med dette produkt. Dette sikrer den mest behagelige og sikre oplevelse for dig og/eller din partner. Når du er færdig med at lege med dette fantastiske kit, anbefaler vi, at du benytter varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele:

  • 3 forskellige analplugs.
  • Behageligt og lækkert materiale.
  • Uparfumeret og fri for ftalater.
  • Dekorative og elegante.

Specifikationer

Mærke: CalExotics
Farve: Sort
God til: Kvinde/mand
Længde: 9 cm 7,5 cm 6,25 cm
Vandtæt: ja
Stimulation: Anal
Materiale: Silikone, akryl

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Pjur Toy Clean – rengøring af sexlegetøj som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CalExotics Sort Anal Plug Sæt med 3”

Du kunne også være interesseret i...