CalExotics Executive Pro Buttplug

199,00 kr.

Giv dig selv over til ekstasen ved forbedret stimulation med det Executive Pro Butt Plug.

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En vidunderlig buttplug til dig

Med Executive Pro Butt Plug fra CalExotics kan du godt se frem til lækker anal stimulering. I et flot og klassisk design kan du være helt sikker på, at du får dig en skøn buttplug, som du kommer til at elske at have i din kollektion.

Executive Buttplug Pro har en tilspidset ende i en glat og hård zinklegering, der går til midten, hvor den bliver udskiftet af blød og behagelig ftalatfri silikone. Den kegleformede buttplug er nem at indføre og så er den behagelig at have oppe.

Pluggen kan bruges af både mænd og kvinder og er derfor også det perfekte legetøj til anale fornøjelser. I bunden er der en sikker base, der sørger for, at pluggen bliver, hvor den skal.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret anal glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Elegant og luksuriøst design.
  • Lavet i et kropssikkert og ftalatfrit materiale.
  • Behagelig kegleform – for nem indførelse.
  • Base i bunden for sikkerhed og ultimativ komfort.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.

Information

Mærke: CalExotics
Farve: Sort og sølv
God til: Kvinde
Stimulering: Anal
Længde: 11,5 cm
Diameter: 4,5 cm
Vandtæt: Ja
Materiale: Nikkelfri zink og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme