CalExotics Medium Silicone Oppustelig Anal Plug

299,00 kr.

Oppustelig silikone analplug, der giver dig lige den anal stimulering, du er i humør til.

Kun 6 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Perfekt til anallege

CalExotics Medium Silicon Oppustelig analplug er en enestående analsonde med oppustelig krop. Den frække spændende sonde forbliver endda oppustet, når slangen løsnes.

For at puste din ekstase op skal du blot fastgøre slangen og trykke på den nemme klemme pære. Når du har nået den ønskede størrelse, holder sonden sin størrelse, selv når slangen fjernes, og hurtigluftudløserknappen muliggør forsigtig udluftning og fjernelse.

At nyde den spændende verden af ​​analfornøjelse fuldt ud, let indsættelse og sensuel stimulering er nøglen til succes. Den tilspidsede silikonsonde har den perfekte fleksibilitet til at bøje og bevæge sig naturligt med din krop.

Den kraftfulde sugekop er perfekt til kreativ lystspil, sonden kan bruges med eller uden sele eller monteres på en flad overflade. Den fleksible sonde, slange og pære er lavet af en sømløs silikone med ABS-plastventiler.

Vi anbefaler altid, at du benytter en anal glidecreme sammen med anal legetøj for den mest behagelige og sikre oplevelse. Husk, at rengøre dit legetøj med varmt vand og sæbe efter brug og benyt gerne et renseprodukt til sexlegetøj sammen med for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Oppustelig – så du selv kan styre størrelsen.
  • Let indsættelse.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.

Specifikationer

Mærke: CalExotics
Farve: Sort
God til: Kvinde/Mand
Længde: 10,75
Diameter: 3,25 cm
Vandtæt: Ja
Stimulation: Anal
Materiale: Silikone, ABS
Sugekop: Ja

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CalExotics Medium Silicone Oppustelig Anal Plug”