Celestials Metal Buttplug Medium Rød

Original price was: 249,00 kr..Current price is: 149,00 kr..

Opdag dejlig anal stimulation med denne smukke og praktiske Celestials Metal Buttplug Medium med rød juvel i bunden. Fra kollektionen Celestials by Private Play.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn anal stimulation – Celestials Metal Buttplug Medium Rød

Denne butt plug fra Celestials by Private Play er perfekt til både begyndere og erfarne inden for anal stimulation. Med en længde på 8,2 cm og en diameter på 3,4 cm får du analt legetøj, der helt sikkert vil give dig masser af tilfredsstillende stimulation.

Det bedste ved denne anal plug er dog dens smukke røde juvel, der sidder i bunden af pluggen. Denne juvel gør naturligvis, at din partner får noget lækkert og frækt at kigge på under samleje eller forspil. Derudover har denne butt plug også en bred base, som sikrer, at pluggen bliver på plads og ikke forsvinder uønskede steder hen.

Da denne butt plug er lavet i metal, kan du også bruge den til dejlige temperaturlege. Læg den i koldt eller varmt vand for en kølende eller varmende fornemmelse og tag din leg til nye højder. Perfekt til dig, der elsker frække sanselege!

Vi anbefaler, at du bruger en god glidecreme sammen med dette produkt. Vi har et bredt udvalg af forskellige glidecremer, som du er mere end velkommen til at udforske her på vores hjemmeside.

Fantastiske Fordele: 

  • Smukt og praktisk design.
  • Perfekt til dig, der elsker anal stimulation.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Juvel i bunden – for et æstetisk touch.
  • Bred base i bunden – gør legen mere sikker.
  • Perfekt til sensuelle temperaturlege.
  • Fremstillet i holdbart metal.

Specifikationer

Mærke: Celestials
Farve: Sølv
God til: Begge
Stimulering: Anal
Længde: 8,2 cm
Diameter: 3,4 cm
Vægt: 92 gram
Materiale: Metal

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme