CalExotics Eclipse Rocking Probe Vibrator Buttplug

379,00 kr.

Sort, silkeblød anal plug. Så behøver du ikke andet. Genopladelig med 12 funktioner der giver den ultimative fornøjelse.

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En vidunderlig vibrator plug

Eclipse Rocking Probe Opladelig Luksus Butt-plug er billetten til et vidunderland med uartig anal glæde for salige begyndere eller erotiske eksperter.

Det 12-funktions vibrerende anallegetøj kombinerer fleksibel komfort og intens stimulation med den unikke frem og tilbage gyngende handling og to intense vibrationsmotorer. To kraftige vibrationsmotorer leder akslen for at drille under dine mest X-klassificerede øjeblikke, mens den intense gyngende bevægelse leverer rumlende analstimulering.

Nyd behagelig indsættelse, ubesværet stimulering og skånsom fjernelse med den blide ergonomiske form, fleksible design og buede bund.

Genoplad denne lækre buttplug på 80 minutter med det medfølgende USB-opladerkabel for at nyde 45 minutters højhastighedsstimulering eller 75 minutter med vibrationer med lav hastighed.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Til skøn anal stimulering.
  • 12 forskellige vibrationsfunktioner.
  • Fleksibelt og blødt materiale.
  • Ergonomisk form.
  • Genopladelig.

Specifikationer

Mærke: CalExotics
Farve: Sort
God til: Kvinde/Mand
Længde: 9 cm
Diameter: 3,5 cm
Vandtæt: Ja
Med vibrator: Ja
Stimulation: Analt
USB kabel: Medfølger
Materiale: Silikone, ABS, metalbelægning

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme