Celestials Metal Anal Plug Large

189,00 kr.

Glæd dig til at blive stimuleret analt med denne fantastiske butt plug fra Celestials by Private Play.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Anal stimulation til den erfarne bruger – Celestials Metal Anal Plug Large

Med Celestials Metal Anal Plug Large får du et sofistikeret og avanceret stykke sexlegetøj designet til dem, der søger maksimal nydelse og stimulering. Pluggen kan naturligvis bruges af både mænd og kvinder og er perfekt til intim leg alene eller sammen med en partner.

Denne butt plug er lavet i holdbart metal, hvilket betyder, at du får en glat og fejlfri overflade, der sikrer nem indføring med at tilbyde en fornemmelse af vægt og fylde, der er både unik og intens. Metallets naturlige temperaturfølsomhed tillader brugeren at eksperimentere med varme og kolde leg, hvilket kan intensivere oplevelsen.

Med sin imponerende størrelse er Celestials Large Anal Plug ideel for den erfarne bruger, der søger at udforske grænserne for deres nydelse. I bunden finder du også en bred base, hvilket gør legen mere sikker og giver dig mulighed for at have legetøjet oppe over længere tid.

Vi anbefaler, at du benytter en god glidecreme sammen med dette produkt. Vi har et bredt udvalg af forskellige glidecremer, som du er mere end velkommen til at udforske her på vores hjemmeside.

Størrelse:

  • Diameter: 40 mm
  • Længde: 89/114 mm
  • Vægt: 226 g

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og luksuriøst design.
  • Perfekt til anal stimulation.
  • Ideel til sensuelle temperaturlege.
  • Skøn buttplug til erfarne brugere.
  • Lavet i holdbart metal.
  • Nem at rengøre efter brug.
  • Sikker base i bunden.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme