Pleaser Tracy Mini vibrator Sort

199,00 kr.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil Tracy mini vibrator fra Pleaser imødekomme dine ønsker og efterlade dig tilfredsstillet hver eneste gang.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Pirrende fornøjelse på farten – Pleaser Tracy Mini vibrator.

Oplev en ny dimension af intime fornemmelser med Pleaser Tracy Mini vibrator. Denne luksuriøse mini vibrator, er skabt med fokus på at tilfredsstille dine dybeste ønsker og levere en uovertruffen sensuel oplevelse.

Med sine kun 11,7 cm i længden er den perfekt til at have med dig over alt. Og det lækre design gør at den være diskret i tasken.

Med imponerende 10 forskellige vibrationsfunktioner, giver Tracy dig friheden til at udforske og tilpasse din fornøjelse, lige præcis som du ønsker det. Uanset om du foretrækker blide vibrationer eller kraftige pulseringer, er der en indstilling for enhver smag.

Det vandtætte design gør Tracy ideel til brug i våde omgivelser. Nyd en afslappende stund i bruseren eller i badekaret, og lad Tracy forvandle dit badetid til ren fornøjelse. Dette betyder også, at rengøringen er en leg, da du kan skylle den under vandhanen uden bekymring.

Tracy Mini vibrator Sort er desuden miljøvenlig og økonomisk, da den er genopladelig. Du behøver aldrig bekymre dig om at løbe tør for batterier midt i legen. Med et enkelt opladning kan du nyde timevis af glæde.

Vibratorens materiale er af høj kvalitet og skånsomt mod din hud. Den er lavet af blød silikone og ABS-plast, der både føles silkebløde og særdeles hygiejniske. Dette gør Tracy til den perfekte ledsager når lysten overmander dig.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og lækkert design.
  • Praktisk størrelse – enormt rejsevenlig.
  • 10 forskellige vibrationsfunktioner.
  • Brugervenlig – perfekt til begynderen.
  • Lavet i hudvenlig og blød silikone + ABS-plast.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Pleaser
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Størrelse: 11,7 x 2,2 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme