Pleaser Janet Mini Magic Wand Sort

Original price was: 279,00 kr..Current price is: 239,00 kr..

Forkæl dig selv med denne alsidige og luksuriøse Mini magic wand vibrator, der er skabt til at levere skøn stimulation. Perfekt at have med dig over alt.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Et multifunktionelt produkt: Pleaser Janet Mini Magic Wand

Hvis du ønsker at gå all-in på din nydelse, er Pleaser Janet Mini Magic Wand i Sort det helt rigtige produkt til dig. Dette multifunktionelle produkt kan forkæle dig med hele 20 forskellige vibrationsfunktioner samt 9 hastigheder. Prøv alt fra blide og pirrende vibrationer til kraftfulde pulseringer, og gør din intime og erotiske aften til en, du sent vil glemme.

Pleaser Janet er ideel til stimulation af dine erogene zoner som eksempelvis klitoris. De mange funktioner gør det nemt at skræddersy din nydelse, så du oplever klimaks som aldrig før! Du kan naturligvis også bruge denne magic wand som del af intime massagestunder, hvor ømme og trætte muskler forkæles af dejlige vibrationer. Valget er helt op til dig.

Pleaser Janet Mini Magic Wand Sort er fremstillet af hudvenlig silikone og ABS, hvilket sikrer en blød og behagelig berøring mod din hud. Perfekt til dig, der leder efter den ultimative komfort og fornøjelse. Den praktiske størrelse på 15 x 4 cm, gør den også ideel til at tage med på farten. Og så husker den din seneste indstilling, så du nemt kan komme i gang når lyster overmander dig.

Hvis du ikke kan få nok af denne massagestav, kan du også tage den med dig ud på badeværelset. Pleaser Janet er nemlig vandtæt, så du kan nyde dejlig stimulation under vand. Denne magic wand har en ladetid på ca. 110 minutter og en brugstid på ca. 90 minutter, så du altid kan få den nydelse, du fortjener.

Fantastiske Fordele: 

  • Praktisk og lækkert design.
  • Perfekt til intim stimulation eller massage.
  • Størrelse: 15,3 × 3,8 cm
  • 20 forskellige vibrationsfunktioner.
  • 9 forskellige hastigheder.
  • Lavet i hudvenlig og blød silikone + ABS.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.
  • Opladetid ca. 110 min. – Brugstid ca. 90 min.

Information

Mærke: Pleaser by Private Play
Farve: Sort
God til: Kvinde / Mand
Stimulering: Klitoris og krop
Størrelse: 32,2 × 5,5 cm
Vægt: 106 gram 
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme