Satisfyer Embrace Me Rabbitvibrator Lilla

399,00 kr.

Fleksibel rabbit vibrator fra Satisfyer, der forkæler dine lystpunkter.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Intens stimulering til hende 

Tag din nydelse til nye højder med denne vidunderlige rabbit vibrator fra Satisfyer. Med 2 motorer vil denne vibrator få dig til at ryste i nydelse. Perfekt til dine intime solo-stunder i soveværelset eller brug den som frækt forspil med din partner.

Vibratorens buede skaft gør det nemmere for spidsen at nå dit indre hotspot for ubesværet stimulation af dit g-punkt. Samtidig vil klitorisstimulatoren med 3 knopper give dig skøn stimulering af både klitoris og skamlæber. Du vælger selv mellem vibratorens 2 x 12 vibrationsprogrammer, så du får den bedste stimulering af dine lystpunkter.

Embrace Me er lavet af blød silikone, som føles utrolig behagelig mod huden. Derudover er den fleksibel og omfavner dine kurver på en tilfredsstillende måde. Hvis du ikke kan få nok af vibratoren, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og lækkert design.
  • Forkæler g-punktet og klitoris.
  • 2 x 12 vibrationsprogrammer.
  • Hvisketilstand – perfekt til dine private sessioner.
  • Lavet af blød silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris og g-punkt
Længde: 21,2 cm
Højde: 8,6 cm
Bredde: 4,6 cm
Vægt: 237 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Embrace Me Rabbitvibrator Lilla”