Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Satisfyer Double Fun App-Styret Par Vibrator

Original price was: 359,20 kr..Current price is: 223,20 kr..

Fantastisk parvibrator til jer, der gerne vil have det sjovt! Kan styres via app, hvis I gerne vil eksperimentere ude blandt andre. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Det sjoveste legetøj til jer! 

Leder I efter et legetøj, som kan stimulere jer begge? Så er denne parvibrator fra Satisfyer perfekt. U-fomren er tilpasset både indvendigt og udvendigt – hvilket sikrer en forførende følelse for klitoris, g-punkt og penis. Dette højteknologiske legetøj fungerer med appen og tilbyder fjenstyret aktivering med mere.

Vibratoren er lavet af kropsvenligt silikone, som giver en meget blid følelse på huden. Legene kan også fortsætte i badekaret eller under bruseren, da Satisfyer Double Fun er femstillet i et vandtæt (IPX7) design. Hvis den skulle miste pusten, kan du nemt lade dens integrerede batterier op med det medfølgende USB-ladekabel.

Intuitiv betjening er også mulig: de alsidige vibrationsprogrammer kan både styres via betjeningsfeltet på selve parvibratoren, med den medfølgende fjernbetjening eller via Satisfyer Connect appen. Med appen kan I udforske endnu flere opgraderinger til jeres elskovslege: I har blandt andet mulighed for at indstille jeres egne vibrationsprogrammer, overtage styringen af jeres partners Satisfyer eller forbinde jeres konto med Spotify – der er meget at udforske! Appen er gratis og tilgængelig til iOS, Android og Apple Watches.

Vi anbefaler, at I benytter en glidecreme sammen med dette produkt for en endnu sjovere oplevelse. Derudover er det en god idé at rengøre produktet efter brug med lunkent vand og sæbe, og så kan I eventuelt også benytte et renseprodukt til sexlegetøj for et mere hygiejenisk resultat.

Fantastiske Fordele: 

 • 2 superkraftige power-motorer.
 • Trådløs fjernbetjening.
 • Partneregnet.
 • Hudvenligt silikone.
 • Kan også bruges uden app.
 • Vandtæt.
 • Genopladelig.
 • Nem at rengøre.
 • Støjsvag.
 • Litiumionbatterier.
 • Uendelig programdiversitet igennemn appen.
 • 10 vibrationsprogrammer.
 • USB-magnetkabel medfølger.

Detaljer

Farve: Hvid, Sort
Bredde: 42 mm
Velegnet til: Par
Længde: 93.5 mm
Vægt: 96.5 g
Højde: 61.7 mm
Med vibration: Ja
Stimulering: Klitoral, Vaginal
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt batteri
Materiale: ABS kunststof, Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Satisfyer Double Fun App-Styret Par Vibrator

 1. Henrik

  Vi havde det Double fun med denne App-styret par vibrator. Masser af vibrationer i byen med min ynglings kvinde.

Tilføj en anmeldelse af varen