Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Satisfyer G-Spot Flex 3 Grå

Original price was: 239,20 kr..Current price is: 199,20 kr..

Fleksibel vibrator fra Satisfyer, der fungerer som både g-spot og rabbit-vibrator. Perfekt til kvinden, der gerne vil have mere ud af sit legetøj.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En fleksibel vibrator til hende

Er du i tvivl om, hvilken type nydelse du kunne tænke dig? Så bør du prøve G-Spot Flex 3. Med denne fleksible vibrator får du både en g-spot vibrator samt en rabbit vibrator i én!

Med 2 kraftfulde motorer får du 12 intense vibrationsindstillinger, som giver dig rig mulighed for at nå klimaks. Du kan indføre vibratoren, som den er og dermed få lækker g-spot nydelse, eller du kan bøje vibratoren, så du både bliver stimuleret via klitoris og g-spot. Du vælger derfor helt selv, hvilken slags nydelse du vil gå med, når du leger med denne fornøjelseskammerat.

G-Spot Flex 3 er fremstillet i hudvenligt silikone, og er derfor også superbehagelig at mærke mod huden. Du kan desuden også tage den med dig under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Elegant og lækkert design.
  • 12 forskellige vibrationsindstillinger.
  • Fleksibel vibrator, der kan bøje sig efter dine behov.
  • G-spot og rabbit-vibrator i én!
  • Fremstillet i hudvenligt silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Grå
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris og g-spot
Længde: 19,5 cm
Højde: 3,4 cm
Bredde: 3,35 cm
Vægt: 80 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme