Pleaser Hailey Thrusting Rabbit Vibrator Grøn

599,00 kr.

Skøn rabbit vibrator med stødfunktion fra Pleaser. Perfekt til hende, der gerne vil have en luksuriøs vibrator, der kan forkæle både g-punktet og klitoris på samme tid!

På lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Pleaser By Private Play Hailey Thrusting Rabbit Vibrator – Perfekt kombination af nydelse og kvalitet

Med denne Pleaser Hailey Thrusting Rabbit Vibrator får du ikke en bedre undskyldning for at forkæle dig selv. Hailey er en skøn kombination af både nydelse og luksus, der gør det nemt for dig at nå intense orgasmer. Du kommer til at elske denne vibrator!

Vibratoren forkæler både dine indre og ydre hotspots med skønne vibrationer og som en ekstra bonus, kan Pleaser Hailey Thrusting Rabbit Vibrator også forkæle dig med lækre stødfunktioner, så du får følelsen af at blive penetreret. Du kan nemt vælge mellem 10 forskellige funktioner ved at trykke på knapperne, der sidder nederst på vibratoren.

Hvis du ikke kan få nok af denne fantastiske rabbit vibrator, så tag den med dig under bruseren eller i badekarret. Hailey er nemlig 100% vandtæt. Vibratoren er desuden lavet i hudvenlig og blød silikone, der føles utrolig behagelig mod huden.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Den bliver leveret i en skøn sort kasse, lige til at ligge i skuffen. Og så har den bare den lækreste støvgrønne farve.

Fantastiske Fordele: 

  • Elegant og ergonomisk design.
  • Forkæler klitoris og g-punktet på samme tid.
  • 10 forskellige funktioner.
  • Lavet i blød og hudvenlig silikone.
  • Perfekt til intim solo fornøjelse.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Pleaser
Farve: Grøn
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris og g-punkt
Størrelse: 10,8 x 3,4 cm
Vægt: 240,8 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja (IPX6)
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme