Satisfyer Love Breeze Klitoris Stimulator

199,00 kr.

Oplev eventyrlige trykbølger, der vil forkæle dig og give dig fantastiske orgasmer. Det perfekte sexlegetøj til kvinder fra Satisfyer.

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Fabelagtig klitorisstimulering

Vil du gerne forkæle dig selv med ophidsende trykbølger? Så kan vi varmt anbefale Love Breeze fra Satisfyer. Denne klitorisstimulator vil give dig fantastisk nydelse, som du får lyst til at opleve igen og igen.

Med en sanselig kombination af trykbølger og æggende undertryk stimulerer den din klitoris uden berøring i 11 afvekslende intensiteter, som bekvemt kan styres via det intuitive betjeningsfelt. Med dens kompakte form kan den nemt ligge i håndtasken og så er den altid klar, når du har lyst til sensuel klitorisstimulering.

Pålægningshovedet på Love Breeze er fremstillet af kropsvenlig, hygiejnisk silikone og omslutter din klitoris helt præcist under brug. Materialet er særdeles smidigt og føles lækkert at røre ved.

Du kan også tage din Satisfyer Love Breeze med under bruseren eller i badekaret, da den er lavet i et vandtæt (IPX7) design – det betyder samtidig også, at den nemt kan rengøres med mild sæbe og varmt vand. Hvis din nye ven skulle miste pusten, kan du nemt lade dens integrerede batterier op med det medfølgende USB-ladekabel.

Opladningstiden på Satisfyer produkter varierer mellem de forskellige modeller og kan derfor tage alt fra 2 til 3,5 timer. Du finder den helt nøjagtige opladningstid for dit produkt i den medfølgende manual.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Praktisk og elegant design.
  • Stimulerer klitoris.
  • 11 trykbølgeintensiteter.
  • Fremstillet i hudvenligt silikone.
  • Støjsvage vibrationer.
  • Nem at rengøre efter brug.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Guld, kobber og ice blue
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 9,8 cm
Bredde: 4 cm
Vægt: 79 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme