Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Satisfyer Hot Lover Rabbit Vibrator

399,00 kr.

Lækker rabbitvibrator fra Satisfyer til hende med varmefunktion.

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Forkæl dig selv med lækker stimulering

Mangler du den helt rigtige vibrator, der kan forvandle din aften og gøre den magisk? Så bør du prøve Hot Lover fra Satisfyer. Denne vibrator vil forkæle både dit g-punkt og din klitoris og give dig de mest intense orgasmer!

Hot Lover har et skaft med en ergonomisk form, der går ind og forkæler dine intime hotspots! Det betyder, at den ligger behageligt i hånden og rammer de helt rigtige punkter på samme tid. Vibratoren har desuden også to kraftige motorer, der kan styres uafhængigt af hinanden ved hjælp af betjeningsfeltet på vibratoren eller ved tryk i din Satisfyer Connect-app.

Med Satisfyer Connect-appen får du en unik mulighed for at gøre din stimulering endnu bedre og frækkere! Du kan nemlig selv vælge mellem de forskellige vibrationer og dermed skræddersy din stimulering, så den passer dine behov. Derudover kan du også overlade kontrollen til din partner og lade ham styre din nydelse; både i soveværelset eller på den anden side af kloden. Der skal blot være Wi-Fi.

Hvis du vil gøre din stimulering ekstra hot, så kan du også bruge vibratorens varmefunktion, hvor skaftet kan opvarmes til 39 grader. Det betyder, at du kan få kraftigere orgasmer, da blodcirkulationen øges, og så føles din stimulering mere realistisk.

Denne vibrator er også vandtæt og kan derfor nydes under bruseren eller i badekarret. Desuden er denne vibrator også genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel. Opladningstiden på Satisfyer produkter varierer mellem de forskellige modeller og kan derfor tage alt fra 2 til 3,5 timer. Du finder den helt nøjagtige opladningstid for dit produkt i den medfølgende manual.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Smukt og stilfuldt design.
  • Stimulerer klitoris og g-punkt uafhængigt eller på samme tid.
  • Kan bruges sammen med Satisfyer Connect-app.
  • Varmefunktion op til 39 °C – for en realistisk stimulering.
  • Fremstillet i hudvenligt silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Pink og hudfarvet
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt og klitoris
Længde: 19,9 cm
Bredde: 15 cm
Højde: 3,5 cm
Vægt: 150,42 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS-kunststof og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme