Bestil nu og modtag i morgen

Satisfyer Mr. Rabbit Vibrator Pink

299,00 kr.

Skøn rabbitvibrator til hende, som både har vaginal- og klitorisstimulering.

På lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

En lækker kombination af vaginal- og klitorisstimulering

Denne vidunderlige vibrator fra Satisfyer har en skøn kombination af vaginal- og klitorisstimulering. Den har en silkemat overflade, fleksibelt skaft og så tilpasser klitorisstimulatoren sig elegant til dine kurver for den ultimative stimulering.

De to motorer gør det nemmere for dig at nå en ekstatisk tilstand. Det større, let svungne skaft giver dig en vidunderlig g-punktsstimulering, mens den mindre, smalle klitorisstimulator forkæler dig. Denne skønne vibrator består af 100% blød og eksklusiv silikone, som gør, at vibrationerne bliver endnu kraftigere og stimulerer dine spots mere intenst.

Vælg mellem de 12 vibrationsprogrammer og find det program, du bedst kan lide. Der er i alt 6 intensiteter og 6 rytmer, så du altid kan finde ét, der passer bedst til dit humør og stemning. Vi anbefaler, at du benytter en lækker glidecreme sammen med denne vibrator for en mere intens stimulering.

Du kan også tage din vibrator med i bad, da den er vandtæt. Nyd dine yndlingsvibrationer i under bruserene eller i badekaret. Og så kan du altid oplade den med det medfølgende USB-ladekabel, mens du tager en pause.

Fantastiske Fordele: 

  • Superkraftig, dyb vibration.
  • 2 kraftige motorer.
  • Støjsvag.
  • Hudvenligt silikone.
  • Vandtæt.
  • Genopladelig.
  • Nem at rengøre.
  • Litiumbatterier.
  • 12 vibrationsprogrammer.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Farve: Lyserød
Vægt: 272 g
Velegnet til: Kvinder
Længde: 221,48 mm
Bredde: 81,41 mm
Højde: 41,57 mm
Med vibration: Ja
Stimulering: Vaginal
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladeligt batteri
Materiale: ABS kunststof, Silikone

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Mr. Rabbit Vibrator Pink”