Bestil nu og modtag i morgen

Pleaser Klaus Magic Wand Vibrator Sort

499,00 kr.

Gør din aften mere magisk med Klaus magic wand fra Pleaser. Perfekt til dejlig massage eller intens stimulation af dine erogene zoner.

På lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Ren magi med Pleaser Klaus Magic Wand Vibrator

Med Pleaser Klaus kan du være helt sikker på, at der er magi i luften. Denne magic wand fra Pleaser vil tage dine intime stunder til nye højder og give dig masser af nydelse, der både vil glæde dig og din partner.

Denne magiske stav har 20 forskellige vibrationsfunktioner med 8 hastigheder, der gør det supernemt for dig at få netop den nydelse, du har brug for. Lad Pleaser Klaus Magic Wand Vibrator køre ind over dine ømme og trætte muskler, eller brug den til dejlig stimulation af dine erogene zoner.

Kan du ikke få nok af denne magic wand, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret, da den er 100% vandtæt. Massagestaven er desuden lavet i blød og lækker silikone, der føles utrolig behagelig mod huden. Perfekt til intim massage med din partner!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og lækkert design.
  • 20 vibrationsfunktioner og 8 hastigheder.
  • Kan bruges som massageapparat.
  • Perfekt til stimulation af dine erogene zoner.
  • Lavet i blød og hudvenlig silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Pleaser
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Størrelse: 32,2 x 5,5 x 5,5 cm
Vægt: 530 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja (IPX6)
Ladetid: 200 min.
Brugstid: 200 min.
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme