🚚 Bestil nu og modtag i morgen

Pleaser Daisy Vibrator Lilla

299,00 kr.

Giv dig selv dejlig massage med denne vidunderlige Pleaser Daisy Vibrator Lilla til kvinder.

På lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Pleaser Daisy Vibrator Lilla – Kærlige vibrationer til hende 

Har dine bryster brug for at blive taget godt hånd om? Så har vi det helt rigtige produkt til dig. Daisy fra Pleaser er en alsidig vibrator, der især er velegnet til ammende mødre, men kan også bruges som en dejlig klitoris vibrator. Uanset hvordan du vælger at bruge denne vibrator, kan du være stensikker på, at du kommer til at elske den.

Vibratoren har en ergonomisk form, der ligger helt perfekt oven på brystet. Der findes nemlig ikke noget værre end at have ondt i brysterne – især når man har en lille en. Denne massager kan hjælpe med at løsne knuder med sine skønne vibrationer, så cirkulationen kommer bedre i gang. Den er derfor ideel til brystbetændelse eller tilstoppede mælkegange.

Vælg mellem 7 forskellige vibrationsfunktioner og find det vibrationsmønster, der føles bedst for dig. Du kan nemt skifte mellem funktionerne med et tryk på en knap. Vibratoren er desuden lavet i hudvenlig og blød silikone, der føles utrolig behagelig mod huden.

Denne Pleaser Daisy Vibrator Lilla kan naturligvis også bruges til stimulation af klitoris, hvis dette ønskes. Du skal blot lægge den, så den rammer dit hot spot, og så har du også lækker nydelse, der bringer dig tættere på klimaks. Hvis du ikke kan få nok af denne vibrator, kan du altid tage den med dig under bruseren, da den er vandtæt. (IPX5)

Dette produkt er designet til at være let at bruge og kan tilpasses til dine personlige præferencer. Det leveres også med en USB-oplader, der gør det nemt at oplade, når det er nødvendigt. Kommer i lækker sort kassen lige til at placere diskret i skuffen.

Fantastiske Fordele: 

  • Ergonomisk og stilfuldt design.
  • Perfekt til stimulation af brysterne.
  • Hjælper med at løsne knuder.
  • Ideel til brystbetændelse eller tilstoppede mælkegange.
  • Lavet i hudvenlig og behagelig silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Pleaser
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris eller bryster
Størrelse: 9,5 x 4,6 x 2,8 cm
Vægt: 85 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja (IPX5)
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Flydende silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme