Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Pleaser Marina G-Punkts Vibrator Sort

399,00 kr.

Skøn elegant sort g-punktsvibrator fra Pleaser til intense solo-fornøjelser.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Pleaser Marina G-Punkts Vibrator – Intens stimulation til hende

Du kan godt se frem til masser af skøn stimulation, når du først lægger dig til rette i sengen og tager denne fantastiske g-punkts vibrator frem fra Pleaser. Brug den alene, eller lad den være en del af frækt forspil med din partner.

Vibratoren skal blot indføres i vagina, og så vil det buede skaft gå ind og ramme dit g-punkt. Du vælger helt selv, om du vil bruge den som en dildo vibrator og dermed bevæge den ind og ud af vagina, eller om den blot skal hvile mod dit g-punkt. Vibratoren er ekstrem bøjelig og vil ramme plet hver gang. Perfekt til hende, der for eksempel ønsker at opnå en sprøjteorgasme!

Du kan naturligvis også bruge Pleaser Marina G-Punkts Vibrator til stimulation af klitoris, eller lad den køre op og ned ad din krop for intens nydelse til f.eks. dine brystvorter. Du bestemmer helt selv, hvordan du vil nyde Marina. Glæd dig til at vælge mellem 10 forskellige vibrationsfunktioner, der tager din nydelse til nye højder.

Hvis du ikke kan få nok af denne vibrator, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret. Pleaser Marina G-Punkts Vibrator er nemlig 100% vandtæt. Vibratoren er desuden også lavet af hudvenlig og den dejligste bløde silikone, der føles utrolig behagelig mod huden og næsten som normal hud.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Ergonomisk og lækkert design.
  • Forkæler g-punktet med skønne vibrationer.
  • 10 forskellige vibrationsfunktioner.
  • Lydsvag
  • Perfekt til intim sololeg.
  • Lavet i hudvenlig og blød silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Pleaser
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt
Størrelse: 19,6 x 3,5 x 3,4 cm
Vægt: 400 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja (IPX7)
Ladetid: 120 – 150 min.
Brugstid: 100 – 120 min.
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Flydende silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme