Bestil nu og modtag i morgen

Satisfyer Power Flower Rød

299,00 kr.

En vidunderlig vibrator til hende, som sender dig i den syvende himmel!

På lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Til vidunderlige stunder!

Lad Power Flowers bløde kronblade danse rundt på følsomme områder, mens vibrationerne i det silkeagtige silikoneskaft rodfæster dig til ekstase. Perfekt til at lade dig fordybe i din krops skatte og til at vække dine erogene zoner.

  • De bevægelige kronblade forkæler dig med nydelsesfornemmelser, som du aldrig har følt før.
  • Silicone flex technology gør skaftet blødt, glat og ekstremt fleksibelt.
  •  Kraftige vibrationsmønstre giver intens klitorisstimulering.

Power Flower fra Satisfyer begejstrer med sine legesyge, delte lameller, der minder om romantiske blomsterblade, og som vellykket flagrer vibrerende rundt om klitoris. Med sine 12 vibrationsprogrammer har vibratoren en kraftig ydeevne, og den forkæler dig med blide til intensive vibrationer, hvor du kan vælge mellem 6 intensiteter og 6 vibrationsmønstre.

Power Flower er lavet af 100% eksklusiv silikone, er særdeles fleksibel at bruge og tilpasser sig præcist dine kropskonturer. Takket være silikone-flex teknologien overfører den vibrationerne meget intensivt til dine hot spots. For maksimal nydelse anbefaler vi, at du bruger en glidecreme sammen med vibratoren – for eksempel Satisfyers glidegel, der fås i varianterne klassisk, silkeagtig og varmende.

Med den praktiske ring til at holde i, har du altid styr på vibratoren, mens du bruger den – også hvis det hele skulle blive lidt vildt. Da Power Flower er vandtæt (IPX7), kan den også føre dig til nye ekstatiske højder under bruseren eller i badekaret, og den kan derudover også let rengøres. Med Disinfectant Spray fra Satisfyer sørger du en grundig desinfektion før og efter hver brug. Så er du sikker på at have glæde af din nye ven i lang tid fremover. Hvis den skulle miste pusten, kan du nemt lade dens integrerede batterier op med det medfølgende USB-ladekabel.

Fantastiske Fordele:

  • Vandtæt IPX7.
  • Hudvenligt silikone.
  • Nem at rengøre.
  • Litiumionbatterier.
  • Medfølger USB-kabel.
  • 12 vibrationsprogrammer.