Sustain Emma Mini Klitoris Sucking Vibrator

199,00 kr.

Forkæl dig selv med en miljøvenlig og dejlig lufttryksvibrator fra Sustain. Perfekt til hende, der tænker på miljøet og gerne vil have pirrende nydelse!

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Sexlegetøj fra Sustain – Nydelse med omtanke! 

Synes du, at dine intime stunder er blevet lidt for trivielle og trænger til en kærlig hånd – eller pirrende lufttryk? Så har vi fundet det helt rigtige til dig. Denne miljøvenlige mini lufttryksvibrator fra Sustain vil uden tvivl sætte pulsen op og gøre dine solostunder langt mere stimulerende og intense.

Det bedste ved denne lufttryksvibrator er dog, at den er miljøvenlig. Sustain er nemlig et mærke, hvor al unødig emballage er sparet væk, så du kun får dét, du reelt set skal bruge: nemlig en lufttryksvibrator, oplader og en fin opbevaringspose til nem opbevaring af dit sexlegetøj.

Vælg mellem 10 forskellige funktioner, der varierer i intensitet. Du kan derfor nemt skræddersy din nydelse til at passe dit humør, så du får den mest tilfredsstillende stimulation. Du vælger desuden også helt selv, om du vil bruge denne fornøjelseskammerat alene eller sammen med en partner.

Hvis du ikke kan få nok af denne lufttryksvibrator, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret. Emma er nemlig 100% vandtæt. Vibratoren er desuden lavet af hudvenlig silikone, der føles utrolig behagelig mod huden og gør din nydelse endnu bedre.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Enkelt og elegant design.
  • Forkæler klitoris med pirrende lufttryk.
  • Miljøvenlig – al unødig emballage er sparet væk.
  • 10 forskellige funktioner – fra blid til intens stimulation.
  • Lavet i hudvenlig silikone.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Sustain
Farve: Lilla og grøn
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Størrelse: 11,6 x 4,5 x 3,7 cm
Vægt: 76,5 gram
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS

Sustain

Sustain er er Private Play s eget mærke. Sustain – fordi vi med denne serie, gerne vil spare alt pap og plastic væk, så du kun får det du reelt skal bruge. Normalt kommer sexlegetøj i kasser med pap, plast og meget andet der ikke er godt for miljøet og er besværligt at skille sig af med. Med denne Sustain serie sparer vi alt pap og plast væk, så du kan får den emballage du har brug for. Alle Sustain produkter bliver leveret i en miljøvenlig og elegant opbevaringspose – lige til at ligge i skuffen. Så slipper du for pap og plastik og vi gør sammen noget godt for miljøet.

Så kort fortalt er Sustain det miljøvenlige valg når du skal købe sexlegetøj der bare leverer varen hver gang! Glæd dig til at prøve Sustain by Private Play mærket, du vil med garanti ikke fortryde det.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme